donderdag 18 november 2010

Zo hebben we Pink opgehaald, maart dit jaar.... zo gingen we in oktober weer terug... voor de test.
Met lood in de schoenen want misschien was dit wel het laatste ritje samen. O wat spannend, hoe gaat ze het deze keer doen. Door de zenuwen ben ik het fototoestel vergeten.
Kim en Jeroen hebben Pink getest en het ging ....GOED!!!! Yes wat fijn, die pientere kanjer kan het wel....oe wat was ik blij, en trots natuurlijk. De komende maanden is ze in ieder geval nog bij ons en gaan we er voor, we hebben er erg veel zin in en gaan goed ons best doen.
We zijn een weekend naar Zeeland geweest. Pink mocht natuurlijk ook mee. De rit er naar toe heeft ze weer slapend doorgebracht, ideaal toch? In het huisje had ze snel haar eigen plekje (dekentje) gevonden. We zijn heerlijk aan het strand geweest en lekker uitgewaaid.




Het mooie stadje Veere hebben we ook bezocht. Pink werd hier gevolgd door een wel erg opdringerige hond. (ze was loops)! Het baasje hield hem keurig op afstand en stuurde de hond steeds weg.....om even later weer tevoorschijn te komen! 't Was wel een echte volhouder hoor!



We hebben Pink dus ook maar niet losgelaten op het strand. Ze vond andere honden zelf ook heel aantrekkelijk en stel je voor, een ongelukje is zo gebeurd. Ze zou net deze week gesteriliseerd worden. Dat hebben we dus maar een paar weken opgeschoven.




Misschien wordt het wel een hele koude winter. Pink is er in ieder geval klaar voor!





2 opmerkingen:

  1. Dat is supernieuws!

    Labradortjes zijn soms wat laat rijp... Ze komt er ook wel ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey SUPER!!!!! Goed je best blijven doen hoor!! Wij gaan er wel van uit dat jij een echte hulphond gaat worden. Dikke knuffel van Mirjam.

    BeantwoordenVerwijderen