maandag 30 augustus 2010

We zijn terug van een heerlijke vakantie. Pink was een ideale reisgenoot. Ze slaapt heel veel in de auto en onderweg hoor je haar niet. Je kunt beter een hond achterin hebben dan twee kinderen is onze ervaring. Af en toe keek ze even op als er weer getankt moest worden en als we gingen pauzeren maakten we even een rondje met Pink. Dan merk je pas wat er allemaal op de grond gegooid wordt op de parkeerplaatsen. Je moet ogen voor en achter hebben want ze ruikt en pakt alles wat er ligt (een echte labrador).We zijn op verschillende plaatsen in Frankrijk geweest, aan de kust en in het binnenland. Bij de zee liep ze netjes mee langs de vloedlijn maar ging niet uit zichzelf de golven in , hier had ze wel ontzag voor, en hield afstand. Na de wandeling even heerlijk rollen in het zand.... het lijkt wel een zeehond!
Nou nou het lijkt wel of je vakantie hebt!!

Pink vindt de caravan prachtig en ligt er graag in. De vloer is lekker koel en dit is gewoon nieuwsgierigheid. Ze houdt me heel goed in de gaten en volgt wat ik doe.






Op vakantie, dat betekent heel veel nieuwe indrukken opdoen. Allemaal nieuwe geuren, plaatsen, mensen en situaties.Pink liet het allemaal gebeuren en pakte de nieuwe dingen snel op.




Soms was ze een beetje onwennig maar ze had zoiets... als jullie er maar bij zijn...




Pink kan heel verwachtingsvol kijken, doe ik het goed, krijg ik een brokje of is er iets te smullen? We hebben heel vaak oogcontact met elkaar en dat moet natuurlijk beloond worden.





Op dit stoppelland kon Pink heerlijk rennen en spelletjes doen. Tjonge wat kan ze hard rennen!Maar na zo'n renpartij is het dan ook heerlijk om even wat lekkers te halen en uit te rusten.



Die balen hebben we toch netjes opgestapeld? :-)






1 opmerking: