donderdag 16 september 2010

Pink is meegeweest met een familie-uitje. Samen in de fluisterboot inclusief Pink. Ze vond het prachtig. Keek heel nieuwsgierig rond en vond het allemaal prima. Wat is ze toch makkelijk en geduldig en helemaal niet bang of zenuwachtig. Dit zijn echt goede eigenschappen van Pink die haar later goed van pas zullen komen. Het uitje werd afgesloten met een heerlijk etentje en toen is Pink ook heel rustig geweest en heeft op haar eigen botje liggen kauwen.
Ik moet Pink nu leren even te blijven zitten als ik even een eindje bij haar wegloop. Dit oefenen we in de supermarkt. Je begint dan met één stapje opzij, dan nog een erbij, en zo verleng je steeds de afstand. Pink kan dit al goed en ik kan dan ook een paar meter bij haar vandaan lopen. Hierna volgt dan ook een lekkere beloning want dit is heel knap! ( en ik ben dan heel trots op haar!)


We krijgen leuke reacties van de mensen in de winkel, ze vinden dat Pink heel goed haar best doet en zijn enthousiast.


Pink gaat ook mee naar de bibliotheek. In de fietskar, naar het centrum, winkelen en ook naar de bieb. De laatste paar keer zat Pink te janken en blaffen in de fietskar, er is dan niets aan de hand maar Pink wil gewoon aandacht. Dit negeren dus.



Hier kan Pink heel goed even alleen zitten en wachten....(heerlijk die vloerbedekking!)




1 opmerking:

  1. ha die lieve Pink, wat wordt je toch een grote knappe meid!!! Dikke knuffel van ons
    Hoi Wilma, zo te zien gaat het allemaal erg lekker met Pink. Groetjes Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen